Mala nevesta,20.08.2013 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mala nevesta,20.08.2013

By  | 

ho9OZEPG je iznenadjena I srecna ato vidi J,pita ga zasto je dosao.J daje igracku Manu,kaze njegova igracka,Manu je voli.Manu uzima I smeje se.G I J se gledaju.
A pita Sumi I K zasto su zabrinute.Sumi kaze da je J negde otisao,das u ga zvali mnogo puta,ali se ne javlja. A se seca da joj je J rekao da G uskoro odlazi.A pokusava dag a pozove,ali on je tel.zaboravio kuci.A kaze da se niko ne javlja.Onda kaze u sebi kako je J danas mogao da ode tek tako.K pita sta da kazu Sancinoj porodici.A zove S da bi znala koliko vremena imaju da pronadju J.Siv joj kaze da zove u pravu vreme…pogledaj u vrata.A se okrene I cela porodica je tu.A,k I Sumi stavljaju lazni osmeh na licima.K im zeli dobrodoslicu.A pita za Mahi.Alok kaze da se on spremio,ali je dobio poziv od trenera pa je otisao na kriket.Dadu daje cvece K,nakon sto ispeva pesmu.Dadu pita za J.K kaze da on najverovatnije dolazi.Dadu se Sali,pita ih da li ga kriju,I dodaje da se obicno kriju devojke.On kaze,sigurno je nova tradicija da se kriju momci.Svi se smeju.A kaze Daduu da se vidi kasnije sa J,I da vidi prvo Geninu kcerku.Oni pitaju za ime I A kaze Bhairavi.Svima se dopada ime.Ira je uzbudjena da vidi Sanci.B I V se vracaju bez J.K je zabrinuta gde je J I zasto ih je stavio u ovu situaciju.
G pita J zasto je dosao.Kaze da ona mirno ide.Kaze mu da postoji vec mnogo nesporazuma I danas na dan tvoje funkcije….ti si opet mene napravio razlogom za problem u porodici.Ona pita J zasto ne razume sta ostali misle.Manu brise G suze. Jagi se nasmesi i kaze G Mannu je razumniji od tebe .. on zna kada neko ide gde ti ides,onda se ne place. Trebalo bi da budes srecna. Trebalo bi da razgovaramo lepo,da bi putovanje bilo dobro,I da one koje ostavljas ne osecaju veliku bol zbog tvog odlaska..Pesma pocinje u pozadini .. Kaisi Hai Ie Udaasi.Ganga se nasmesi.Oboje se gledaju. Ghanshyam kaka ih podseca da ce zakasniti.J kaze G dag a pozove kad stigne u Mangalore.Kamion polako krece,kako se kamio udaljava suze se sliva niz J lice.On pita sebe,zasto mi teku suze.On ponovo gleda prema kamionu,ali ga vise ne vidi,tuzan je.

AeEu4AN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kYK0VmS

 

 

 

 

 

 

 

 
B zove LS I pita ga da li je J tu,trazi da mu kaze istinu.LS mu kaze da je otisao da vidi G do autobuske stanice.B zove radnike I kaze im da idu na autobusku stanicu.V kaze da bi trebali sada da budu sa Sancinom porodicom.Svi uzivaju.K indirektno pita da li je posao zavrsen.B kaze da ce biti sve zavrseno…odgovornost je data drugima.Gena donosi kcerku dole.Ona tiho pita Sumi da li se J vratio.Sumi klimne glavom da kaze ne.Sancina porodica uzima Geninu bebu,kazu Geni da ima mnogo lepo ime.Daddu daje poklon.
A dovodi Sanci.Ona izgleda lepo I svi u nju gledaju.Menu joj stavlja kala tika I kaze da je prelepa.Ira primeti pojas I pita ko joj ga dao.Gleda u A I pita da li je njen.A kaze da nije njeno,vec od kcerke ove kuce,od Sanci.Dadu je ponosan na A I daje joj blagoslov.Sanci kaze Daddu da kaze nesto o njoj.Dadu kaze ponovo prelepu pesmu I daje joj cvet.Sanci ga grli I kaze mu da ga voli.Dadu kaze da I on nju voli.Alok kaze,vec smo videli mladu…ako vidimo I mladozenju bice super.K kaze da ce sada poceti pripreme za funkciju.B dobija poziv od nekoga.

ocLORIS

 

 

 

 

 

 

 

 

B dolazi na stranu.Radnici mu kazu da je strajk autobusa I nema autobusa.B to govori K I A.K I B ne razumu gde je J otisao I uvalio ih u nevolju.K pita kako da im kaze da je otisao zbog G.Oni se vracaju Siv ih gleda.On dolazi.A mu kaze da je sedeo sa ostalima,pa nije imala priliku da mu kaze.Siv kaze da on razume,ali da moraju da kazu istinu svima.Koliko dugo cemo ih drzati u tami.On pita K koliko ce jos izgovora davati svima.B se slaze sa S I kaze da nema smisla vise kriti istinu.
Daddu pita K zasto su sakrili J.On kaze devojkama treba vreme da se spreme,a ovde je suprotno.Devojka je spremna I vec je tu,a od J nema ni traga.K mu se izvinjava I krene da kaze istinu,ali J ulazi.Dadu kaze stigao je I nas doktor Shab.A,K I ostali osecaju olaksanje sto ga vide.K je malo ljuta.

1Sl1Bbk

 

 

 

 

 

 

 

 
Gledacete//J je u njegovoj sobi.Anandi dolazi i pita,isao si da vidis G. J klimne glavom da kaze da. Anandi pita,da li uopste shvatas koliko smo svi bili zabrinuti?Jagia odlazi bez odgovora.Anandi se pita da li je ovo samo briga za Gangu ili nesto drugo.S druge strane,Siv pita J sta se desava u njegovoj glavi i da li zeli da se ozeni sa Sanchi ili ne.Siv trazi od njega da odgovori na njegovo pitanje jer se radi o zivotu njegove mladje sestre.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site