Kundan ucjenjuje Nandini,a Vandana Amita!

Indijske Serije

Mala nevjesta (2. sezona,35. ep.) 08.06.2016. – Kundan ucjenjuje Nandini,a Vandana Amita!

By  | 

capture-20160608-223557

Kundan ucjenjuje Nandini,a Vandana Amita!
Epizoda počinje sa Kundanom koji govori Nandini da će načiniti pakao od njenog života. Nandini ga gura i ustane. Ugleda da Anandin pepeo pada i njena slika. Kundan čučne da to pokupi. Nandini pokupi i pita ga kako se usuđuje da dira pepeo njene majke. Ako je on Kundan,ona je Anandina kćerka. Učiniće da on izgubi. Kada Krish sazna za njegovu istinu,mrziće ga. Kundan se smije i pita je kako će ga uhvatiti u zamku. Krish neće moći ništa uraditi jer voli svoju majku,a njegova majka voli njega (Kundana),a on (Kundan) voli nju (Nandini). Doda da je nju majka učila kako da se bori sa nevoljama,ali je nije naučila kako da iskoristi nečiju slabost. Pita je da li je znala kako se Karuna zaljubila u njega. Flešbek je prikazan. Karuna dolazi u zatvor da da odjeću zatvoreniku. Kundan pomisli da ga ona može osloboditi. Zatvorenik napadne Karunu i stavi nož na njen vrat. Kundan ga pretuče. Karuna dobija srčani udari i odvedena je u bolnicu. Kundan pomisli kako ga ona može izvući. Veli da je polako postao njena slabost,a ona (Karuna) njegova snaga. Kada je bila operisana,on je bio uz nju. Nandini je šokirana. Kundan nastavi da čak ni policija nije znala da je on bio sa njom,pita je da ne kaže ništa Karuni inače će ona (Karuna) prestati da diše. Nandini je šokirana. On nastavi da kada Krish sazna da je Nandini uzrok smrti njegove majke,neće je poštediti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site