Malo dnevnog svetla – 22. epizoda

Malo dnevnog svetla - Bir kucuk Gun Isigi

Malo dnevnog svetla – 22. epizoda

By  | 


Malo dnevnog svetla – 22. epizoda

Nakon što je već jednom ispred Guneša udarila Elif po glavi, Dila se ovoga puta odluči na još gori čin. Firat i Elif su konačno nasmejani, uživaju jedno u drugom. Firat joj priča kako njegova majka nikada nije bila ljubazna, nasmejana i vesela. Umran nastavlja da kuje svoje podle planove kako ne bi nagrabusila pred Džemilom. Umran govori Firatu i Elif da se Džemil ne seća nekih stvari, ali im on prilazi i izjavi da se svega dobro seća. Dila odvodi Guneš na liticu kraj mora, u želji da sa njom skoči u vodu. Za Dilan sledi još jedan događaj koji će je istraumirati. Elif i Firat saznaju da Guneš nema u sobi i nakon malo potrage ukopčaju da je Dila otišla sa malom. Sude je konačno otkrivena. Da bi spasila svoju ćerku, Elif stavlja sopstveni život na kocku i zajedno sa Dilom pada u more. Firat i Guneš su oboje zatečeni ovim prizorom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site