Malo dnevnog svetla – 25. epizoda

Malo dnevnog svetla - Bir kucuk Gun Isigi

Malo dnevnog svetla – 25. epizoda

By  | 


Malo dnevnog svetla – 25. epizoda
Elif vidi video snimak u kom je Feraje odgovorna za smrt svoje majke. Feraje joj preti preko male Guneš ucenjujući je da ništa ne ispriča Firatu. Međutim, Elif ima poverenja u Firata i ispriča mu šta je Feraje učinila. Feraje je uverena da je uspela da nasamari celu porodicu, a Elif i Firat traže video koji će je poslati u zatvor.
Guneš i Dila su zatvorene u njenoj kući po naređenju Feraje, međutim uspevaju da prevare čuvare i izađu napolje. Guneš uspeva da odvuče pažnju Dili i stiže do Elif. U trenutku kada Elif krene da odvede malu, ispred njih se pojavi Feraje koja je ukopčala da je Elif sve ispričala Firatu i otme ih. Feraje naime želi da Firatove akcije pripadnu njoj, u suprotnom će cenu platiti njih dve. Firat je spreman da se odrekne svojih akcija kako bi spasio Elif i Guneš, ali Umran saznaje gde ih Feraje drži. Feraje je zvanično došao kraj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site