Marija i Mustafa 11. epizoda!

Maria i Mustafa - Maria ile Mustafa

Marija i Mustafa 11. epizoda!

By  | 

Marija i Mustafa 11. epizoda!

Edin dolazak nakon mnogo godina, prouzrokovaće pogoršanje odnosa izmedju Marije i Mustafe. Mustafa sa jedne strane pokušava spasiti Edu od Galipa, a sa druge strane to objasniti Mariji. Iako se njihova veza ubrzo poboljšya, čeka ih novo iznenadjenje. Zamka koju su Gondža i Galip postavili izazvaće nove probleme izmedju ovo dvoje. Zejno shvata da su Ruzgar i Nisan pobegli od kuće i žuri da kaže Kudretu tu vest.

Kudrat ih juri, a Nisan i Ruzgar donose odluku koja će šokirati sve. Nihat se ponovo suočava sa istinom o sebi, koju je sahranio pre mnogo godina.

Sve epizode serije Marija i Mustafa

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *