Marija i Mustafa 12. epiozoda! Galip kindapuje Mariju!

Maria i Mustafa - Maria ile Mustafa

Marija i Mustafa 12. epiozoda! Galip kindapuje Mariju!

By  | 

Marija i Mustafa 12. epiozoda! Galip kindapuje Mariju!

Galip želi da mu Mustafa plati za sve i kindapuje Mariju. Mustafa, naravno spašava voljenu ženu. Ipak, naredni dogadjaji teraju Mariju da donese veliku odluku. Kako će Mustafa reagovati na tu njenu odluku? Marija ne zna zbog čega ju je Galip kindapovao.Nadire je uzrujana što Nihat nije reagovao kako je želela nakon što ga je poljubila. Ona nije svesna da se on bori sa sasvim drugim problemom.

Čiček dolazi u konak sa Šahinovom bebom, a to stvara nov zemljotres u konaku. Zejnin saznaje da su se Ruzgar i Nisan venčali, te čini ozbiljan potez koji šokira ceo konak.

Sve epizode serije Marija i Mustafa

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *