Mehendi Hai Rachne Waali - 9. epizoda - Ragav još jednom dolazi kod Palavi kući!

Indijske Serije

Mehendi Hai Rachne Waali – 9. epizoda – Ragav još jednom dolazi kod Palavi kući!

By  | 

Mehendi Hai Rachne Waali – 9. epizoda – Ragav još jednom dolazi kod Palavi kući!

Ragav ulazi u Palavinu radnju. Ona ga ružno gleda i upita šta će on tu? Ragav ironično odgovori da je došao po povrće. Palavi se tu iznervira. Ragav doda da nema bolji odgovor na takvo pitanje. Palavi ga krene upozoriti da je to njena radnja, njen hram, bolje mu je da… Ragav govori da su onda kupci poput bogova. A on je trenutno njena mušterija, traži sari. Palavi zamoli Krišnu da ona preuzme, ali Ragav želi da mu ona (Palavi) pokaže sarije. Palavi mu pokazuje sarije, ali njemu nijedan ne sviđa, mršti se i baca ih na zemlju. Palavi potom izvuče sarije iz nove zalihe, nakon čega Ragav zatraži da mu spakuju celu zalihu. Palavi razgolači oči čuvši ovo, pita šta će mu 30 komada… Krišna se tu ubaci sa konstatacijom da možda ima 30 devojaka, to ne treba da ih se tiče. Palavi počne da pakuje sarije, dok za to vreme on namerno prospe čaj na svoju cipelu i obriše je sarijem iz te nove zalihe. Takođe baci po jedan i Farhadu, jedan neka preda zaposlenom što mu pere auto, drugi poslugi u kući… Palavi se skandalizuje i odmah obruši na njega. Ako mu se sariji ne sviđaju, slobodno neka ih vrati. To je ručno rađeno, neko je u to uložio vreme i trud. Ragav odvrati da je on kupio tu odeću, sada pripada njemu, ima da radi s tim šta mu volja. Ustane i počne da cepa sari s kojim je malopre obrisao cipelu. Palavi se sva uzbudi, pita ga šta to zaboga radi, moli da prestane. Ragav je ljutito upita da li se oseća loše što je naštetio njenom poslu? Na isti taj način, i on je danas po prvi put nakon pet godina doživeo gubitak u poslu. Palavi se iznervira kada joj on baci svežanj novca i upozori je da promeni svoj put ako primeti da joj ide u susret, za njeno dobro je bolje da ga se kloni. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site