Mehmet saznaje da Umut nije njegov sin!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 83 epizoda prvi deo,Mehmet saznaje da Umut nije njegov sin!

By  | 

page

Mehmet saznaje da Umut nije njegov sin!

Kenan podseća Fuliju da je mnogo puta htela da ga izbaci i da je bila dosta gruba prema njemu.Fulija ga pita šta želi od nje. Kenan kaže da ne želi ništa, ali da zna kako da je iskoristi da radi za njega.Kenan joj kaže da je u pravu što ga mrzi jer je njegov jedini cilj da uništi njihovu kuću.Kaže joj da mu je ona dala odličnu priliku za to.Fulija moli Kenana da je ne oda i kaže mu da Mehmet to ne bi podneo.Fulija ga na kolena moli da to ne radi i kaže da će učiniti sve što želi.Kenan joj kaže da želi samo jedno, da Mehmet plati za svu bol koju mu je naneo i da ne gubi vreme na preklinjanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Fulija kaže Kenanu da ako ne misli na Kenana, misli na bebu.Kaže mu da bi tako uništio život nevinom detetu.Hasret je i dalje u zatvoru.Ateš joj kaže da je on za sve kriv i da će učiniti sve da je oslobodi.Ismail obaveštava Ateša da ako Arzu nastavi sa optužbama sudija može da zadrži Hasret.

Bahar razgovara sa Arzu.Arzu joj kaže da neće povući prijavu dok Ateš ne povuče zahtev za razvod braka.Bahar joj kaže da je sve gotovo i da je snimila.Arzu pokušava da joj otme telefon.Bahar joj kaže da ako ne povuče izjavu predaće snimak policiji i onda će ona (Arzu ) završiti u zatvor.

Dževrije razdvaja Ilijasa i Saliha.Evsun odlazi sa Ardom kako bi uzela novac od Hanife.Arzu povlači optužbu i Hasret je puštena na slobodu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site