Mehndi Hai Rachne Waali - 1. epizoda - Upoznajte Palavi i Ragava!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 1. epizoda – Upoznajte Palavi i Ragava!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 1. epizoda – Upoznajte Palavi i Ragava!
Serija započinje prikazom grada – Hiderbada. U radnji porodice Dešmuk, radnica po imenu Krišna upita neku ženu da li je boja sarija u redu. Sarita (tako se zove) negira, želi tamniju nijansu ljubičaste boje. Naizmenično nam prikazuju glavnu junakinju (još uvek joj ne vidimo lice) kako se kreće prema radnji. Krišna kaže da joj je pokazala sve sarije ljubičaste boje koje trenutno imaju u radnji. Sarita odvrati da joj kćerka sutra nastupa, pa je htela uklopiti sari sa njenom haljinom. Šta sada da radi? Bezveze je protraćila vreme. Sa Saritom je i neka prijateljica koja se ubaci rekavši da u blizini ima još jedna prodavnica, ići će tamo. Baš kada krenu, pred njih se pojavi Palavi, glavna junakinja ove priče (konačno joj vidimo lice). Kaže da se nalaze u njihovoj radnji, zašto bi išle negde drugde? Donela im je još jedan sari da provere odgovara li im boja. Sarita je oduševljena, to je baš ono što je tražila. Palavi se predstavi. Njeno ime je Palavi Dešmuk. Rodom je iz Kolapura, ali živi u Hiderbadu, njen otac (zapravo svekar) se davnih dana preselio tu poslom. Taj jedan sari je bio kod kuće u novim zalihama, donela ga je. Sarita je oduševljena što se toliko potrudila oko jednog sarija. Palavi veli da njen otac uvek kaže da je zadovoljstvo kupaca ne samo njihova dužnost, već i odgovornost. Sari je svakako simbol Indijske kulture, ističe ženinu lepotu, ukazuje njeno poštovanje. Sariti se dopada njen način razmišljanja. Ona i njena prijateljica pozdrave Pallavi i odlaze.
Već je prilično kasno i, vreme je da se radnja zatvori. Palavi i Krišna primete da je napolju počela kiša. Krišna nasmejano prokomentariše da kišno vreme donosi sreću, možda je ona (Palavi) sledeća na redu. Vidi se da je neka jako prijatna devojka. Lije kao iz kabla, ali to ne spreči Palavi da istrči vani i raširi ruke sva nasmejana. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site