Mehndi Hai Rachne Waali – 11. epizoda – Suločana stvara prepreke Palavi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 11. epizoda – Suločana stvara prepreke Palavi!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 11. epizoda – Suločana stvara prepreke Palavi!
Prevod: Maja. Hvala! 🙂

Palavi prima poziv od Mansi da brzo dođe kući pošto je Rahulova porodica priredila svečanu molitvu (Satyanarayan puja). Palavi odvraća da ne može doći, a Šarda dodaje da će se Krišna brinuti o radnji. Mansi kaže da neće ni oni ići ako ona odbije da pođe. Palavi podseti Šardu da ju je prošli put naterala da se zakune u nju, tako da je sada red da oni idu. Šarda se složi. Palavi nije svejedno što je Mansi otišla i odluči da pita Ragini za pomoć oko hrane.
Farad govori Ragavu da majka (Amma) pati od dehidratacije i puno povraća zbog trovanja hranom te će je možda morati odvesti u bolnicu, a ona ne uzima lekove koje joj je doneo. Raghav ulazi unutra i govori joj da voda s limunom neće pomoći nego glukoza. Amma odgurne to i kaže Kirti da ga otera odatle. Ragav odbija da je ostavi u tom stanju i moli je da ga kasnije grdi i da ide kuda hoće, samo sada da pođe s njim. Kirti je isto ubeđuje. Majka mu postavlja uslov da će poći s njim ako više ne bude čula nijednu ružnu vest o njemu tokom dva dana, inače će ga se odreći zauvek. Ragav pristaje. Ragini kaže Palavi da je njenoj svekrvi pozlilo. Palavi se brine kako će da se pobrine o svemu. Milind, Amruta i Suločana su u kolima. Suločana uoči Palavi koja kupuje puno povrća, pa izda izgovor Milindu da je zaboravila poklone za Rahulovu porodicu. Zatim ode iz kola zajedno s Amrutom, te prate Palavi i čuju je kako priča preko telefona o hrani i staračkom domu. Suločana se odluči da je spreči i da joj napakosti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site