Mehndi Hai Rachne Waali – 118. epizoda - Palavi sa obračuna sa Sanijem!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 118. epizoda – Palavi sa obračuna sa Sanijem!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 118. epizoda – Palavi sa obračuna sa Sanijem!
Milind plati Viđeju kiriju za boravak u kući. Njega nazove Ragav.
Palavi odlazi kod Sanija i suoči se sa njim zbog onoga što je pomešao u hranu. On pokuša da je ošamari, ali mu ona zgrabi ruku i upozori ga da neće dozvoliti da se njegovo venčanje sa Kirti održi jer očito nije dobar čovek.
Ragav je šokiran kada mu Milind donese Mandarovu sliku jer se ispostavi da je to isti čovek kog je poznavao/sa kojim se dogodilo nešto 1. decembra.
Palavi zabrinuta misli kako mora preduzeti nešto da otvori Kirti oči.
Ragav odlazi u neko sladište, prethodno upozorivši vozača da niko ne sme da zna gde je, i tamo zatekne svoj stari automobil.
Sani razgovara sa svojom majkom telefonom, Kirti dođe kod njega da mu se izvini.
Ragav se pita šta je Mandar radio na tom osamljenom putu ako je te noći bilo njegovo venčanje sa Palavi. Vedant mu preti da će reći istinu Palavi. Ragav se pita da li da lično prizna istinu Palavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *