Mehndi Hai Rachne Waali - 12. epizoda - Palavi isplati kiriju Jagdišu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 12. epizoda – Palavi isplati kiriju Jagdišu!

By  | 

Palavi služi hranu starijima u ašramu. Savitri ode gore kod Ragava kako bi ga obavestila da je sve završeno, Palavi im je mnogo pomogla time što je preuzela posao na sebe. Priča mu kako ona vodi računa o svemu i održava sve u svojoj porodici. Ragav je impresioniran.. Krišom posmatra Palavi kako radosno i angažovano servira ljudima hranu i radi svoj posao, te zaključi da možda nije toliko loša koliko je mislio.
Palavi je srećna nakon što joj je plaćeno za obavljeno. Dobija i mali poklon od Ragava. Odlazi odatle prethodno ostavivši malu poslasticu i za gospodina (Ragava), nesvesna da je Anđeli, koja je isto prisutna, promešala nešto u hranu. Ragav je oduševljen kada proba, zaključi da je Palavi zaista i odlična kuvarica. Ubrzo se onesvesti od dejstva toga što je Anđeli dodala unutra. Ona (Anđeli) potom uđe unutra i počne da snima nešto sa Ragavom koji leži bez svesti na krevetu.
Sutradan, Palavi konačno isplati kiriju Jagdišu koji ne želi da izbriše snimak (u kom ga ona moli) dok joj ne plati i sledeći mesec, redovno, kako spada, kiriju. Palavi mu pokazuje snimak koji ona ima koji je jasan dokaz da se on služi korupcijom. Jagdiš je primoran da izbriše snimak i odlazi. Palavi sretne i Anđeli na izlazu.
Ragav priča Farhadu kako je Palavi spremila hranu za sve u ašramu. Dobije poziv da preuzme nagradu za preduzetnika godine. Palavi stiže kod njega kući da mu vrati novac. Raspravlja se sa njegovom velikom slikom na zidu. 😀 Ragav se pojavi iza nje i pridrži je da ne padne kada se Palavi okrene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Ragav otme Palavi i veže je za stolicu.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site