Mehndi Hai Rachne Waali – 121. epizoda - Palavi među Ragavovim stvarima pronalazi Mandarovov prsten!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 121. epizoda – Palavi među Ragavovim stvarima pronalazi Mandarovov prsten!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 121. epizoda – Palavi među Ragavovim stvarima pronalazi Mandarovov prsten!

Ragav misli da je verovatno u telefonu snimljeno kako je rekao Palavi celu istinu i kaže da može da objasni, ali Palavi počne da se smeje. Otkrije mu da nije razumela ništa šta je rekao jer snimak nije jasan. Nastavi da ga zadirkuje i padaju na krevet.
Palavi za stolom ispriča sve što se dogodilo Đaji i Kirti, i Đaja se smeje Ragavu. Ragav odlazi bez da je okusio išta. Kirti je loše volje i odlazi bez reči.
Ragav očajava i počne ponovo da pije, uplašen da će ga Palavi ostaviti kada sazna istinu. Reši da zaštiti sreću svoje porodice i Palavi koja je već dovoljno propatila zbog Mandara, a za Veda će se pobrinuti na svoj način.
Palavi ujutru radi jogu. Dolazi Ragav i posmatra je. Palavi pokušava da stane na glavu ali joj on neprestano odvlači pažnju kako ne bi uspela. Palavi veli da zna da to radi namerno. Ragav odgovori da nije uspela u praksi, a slaba joj je i koncentracija, jer zna da devojke teško skidaju pogled s njega.
Ved je isfrustriran kada mu Sani otkrije da ga je Palavi ošamarila. On lično nazove Palavi i kaže da joj želi otkriti tajnu o Ragavu, ali mu ova prepozna glas i odbrusi, potom prekine vezu.
Šarda nazove Palavi i zove je kući jer je Mandaru rođendan. Palavi se oseća krivom što je zaboravila i potraži beli sari da se pridruži puđi. Među Ragavovim stvarima pronalazi Mandaorov venčani prsten.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno