Mehndi Hai Rachne Waali – 122. epizoda - Palavi reši da istraži Mandarovu smrt!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 122. epizoda – Palavi reši da istraži Mandarovu smrt!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 122. epizoda – Palavi reši da istraži Mandarovu smrt!

Palavi je šokirana kada ugleda Mandarov prsten u ostavi. Ragav kaže da ne zna kako je taj prsten dospeo kod njega. Palavi govori da su taj prsten napravili specijalno za Mandara, a datum na prstenu je datum njihovog venčanja. Pita Ragava da li je poznavao Mandara, ali Ragav to poriče. Kasnije joj objasni da ga je Mandar zamolio da ga poveze, ali je naišao taksi i taj prsten mu je ppao dok je ulazio u auto. Palavi ga pita kako je Mandar delovao te noći, da li je bio uznemiren? Kaže da je Mandar te noći primio neki poziv i odmah otišao. Ćekali su ga, ali se on nikada nije vratio. Ragav je zbunjen. Odbaci Palavi kod Dešmukovih.
Viđej i Šarda se svađaju dok čekaju Palavi.
Palavi govori Ragavu da je rešena da pronađe odgovore o Mandarovoj nesreći. Dirnuta je kada vidi kako je on ljubazan sa prosjakinjom. Stižu kod Dešmukovih i zajedno započinju puđu, ali Ragava izjeda krivica i on odlazi odatle.
Palavi ispriča Milindu i Šardi da je Ragav video Mandara te noći i odlazi u policijsku stanicu, odlučna da pokrene slučaj kako bi otkrili šta se zapravo desilo, sigurna da će je Ragav podržati.
Palavi po dolasku u policijsku stanicu sazna da je Mandarov slučaj zatvoren i reši da sama istraži dalje. Ragav je obavešten da je posetila policijsku stanicu i to ga brine.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno