Mehndi Hai Rachne Waali – 124. epizoda - Ragav prizna Palavi da je ubio Mandara!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 124. epizoda – Ragav prizna Palavi da je ubio Mandara!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 124. epizoda – Ragav prizna Palavi da je ubio Mandara!

Palavi, koja je uspela da prikupi novac, odlazi kod onog čuvara kući i vidi da Ragav odlazi odatle kolima. Vipul ispriča Palavi da je te noći padala jaka kiša, Mandar je prelazio put kada ga je auto velikom brzinom udario. Doda da je vozač izašao, sklonio Mandarovo telo i pobegao. Vozač se zove Ragav Rao. Palavi je šokirana čuvši ovo. Po povratku kući se suoči sa Ragavom koji priznaje da je u nesreći ubio Mandara. Palavi odbija da poveruje, zna da laže. Pita ko je pravi ubica i koga pokušava spasiti? Ragav i dalje negira, nakon čega se ona zaklinje da će pronaći pravog krivca. Ragav je izaziva da nikada ne može doći do te osobe. Palavi kaže da je upravo prihvatio da se radi o drugoj osobi.
Ragav traži od Farhada da zakaže sastanak sa advokatom.
Palavi je sva zamišljena, pretpostavlja da je krivac neko između Kirti, Đaje i Farhada. Ona odlazi kod Đaje i pita je šta je radila 1. decembra. Đaja proveri svoj telefon i slike, kaže da je taj dan otišla negde. Dolazi Kirti koja je vidno uznemirena čuvši pitanje. Palavi im vrlo ljubazno objasni o čemu se radi, ali Kirti vrišteći odlazi odatle. Đaja teši Palavi koja je zagrli.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno