Mehndi Hai Rachne Waali – 125. epizoda - Ragav štiti Kirti?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 125. epizoda – Ragav štiti Kirti?

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 125. epizoda – Ragav štiti Kirti?

Kirti je zabrinuta da će istina o Mandarovoj smrti isplivati na videlo.
Palavi pravi spisak za kupovinu kada se tu pojave Milind i Amruta. Ragav slaže da je bio napet zbog posla na dan puđe. Palavi govori Milindu da imaju neke tragove povodom Mandarovog slučaja i da će uskoro pronaći ubicu. Ragav veli da svako ima svoju verziju istine, ali Palavi odvrati da je istina samo istina, nema nikakve druge verzije. Ragav nasamo traži od Palavi da isppriča istinu da je on ubica, ali ona je rešena da otkrije pravu istinu i kazni pravog krivca.
Đaja primeti da je Ragav zamišljen i spomene da je Palavi pitala za 1. decembar.
Uznemirena Amruta je videla neku nesreću na putu i to ju je podsetilo na Mandarovu nesreću. Milind je uverava da će Palavi doći do istine. Suločana prisluškuje njihov razgovor i namerava da dodatno stvori problema.
Ragav pita Kirti šta je rekla Palavi vezano za 1. decembar? Doda da će preuzeti krivicu na sebe i upozorava je da bude oprezna.
Palavi razmišlja o Kirtinim rečima. Ragav pokušava da spava, ali ga ona namerno zavitlava i na kraju počnu da se raspravljaju. Kirti dolazi tamo i kaže da se Đaji nešto dogodilo.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno