Mehndi Hai Rachne Waali – 126. epizoda - Kirti upadne u Palavinu zamku i prizna istinu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 126. epizoda – Kirti upadne u Palavinu zamku i prizna istinu!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 126. epizoda – Kirti upadne u Palavinu zamku i prizna istinu!

Ragav i Palavi požure u Đajinu sobu gde ona leži na krevetu, vidi se da joj nije dobro. Ragav je šokiran kada Kirti kaže da ne zna da vozi auto koji je potrebno izvući da bi odvezli Đaju. Farhad dovede doktora koji konstatuje da Đaja ima neku alergijsku reakciju. Palavi ispituje Farhada o 1. decembru.
Ragav govori Kirti da ju je video kako vozi te noći, 1. decembra. Kirti negira da zna da vozi i tvrdi da je te noći bila u Gunturu sa majkom. Njih dvoje čuju Farhada kako viče. Farhad se žali da ga Palavi krivi za ubistvo i preti da će napustiti posao. Ragav kaže Palavi da prelazi sve granice i da kvari današnje odnose zbog nekoga ko je mrtav. Palavi je razočarana što Ragav pokušava da sakrije istinu od nje ali nema nameru da odustane od potrage za istinom. Ragav povređuje sam sebe. Kirti razgovara sa Sanijem, laknulo joj je što Palavi sumnja u Farhada.
Palavi pruža prvu pomoć Ragavu.
Suločana huška Viđeja protiv Milinda, Ragava i Palavi. On se kune da će dokrajčiti Ragava ako je umešan u Mandarovu smrt.
Palavi moli Kirti da joj pomogne da dokaže da je Farhad učestvovao u Mandarovoj nesreći.
Kirti reši da razgovara sa Ragavom koji pije.
Viđej i Milind se svađaju. Viđej čak ošamari Milinda, Suločana je zadovoljna.
Kirti prizna Farhadu celu istinu, da je ona izazvala Mandarovu nesreću, misleći da je Ragav. Sve je zapravo bio Palavin plan da izvuče istinu iz nje, prokljuvila je da Ragav pokušava da je zaštiti. Priznanje su čak i snimili. Kirti počne da plače i izvinjava se. Nije ništa uradila namerno. Palavi kaže da je pustila Mandara da umre, sakrila istinu i bila spremna da za sve to okrivi Farhada. Kirti beži odatle.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno