Mehndi Hai Rachne Waali – 131. epizoda - Ragav je povređen!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 131. epizoda – Ragav je povređen!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 131. epizoda – Ragav je povređen!

Palavi ispriča sve Dešmukovima. Milind se zahvali njoj i Ragavu na pomoći u pronalaženju istine.
Viđej poruči Palavi da ona govori velike reči, ali ih se ne drži. Siguran je da je Ragav platio da okrive Sanija, a Palavi će svaku njegovu laž pretvoriti u istinu. Ragav veli da mu je definitivno potrebna pomoć lekara, odlazi sa Palavi odatle.
Ragav priredi Palavi iznenađenje, njihovu sliku sa venčanja. Ona pita zašto joj čini toliko usluga, da li je zaljubljen u nju? Ragav nema odgovor na to pitanje, ali zato ima još jedan poklon, haljinu.
Kirti poseti pobesnelog Sanija u zatvor. Sem što za sve i dalje krivi Palavi, siguran je i da će izaći iz zatvora. Neće njega niko kriviti ni za šta. Kirti ga uverava da će uvek biti sa njim i da će se zajedno osvetiti Palavi, nikada neće biti srećna.
Palavi se presvuče u haljinu koju joj je Ragav poklonio. Ragav se povredi ekserom na zidu (isti ekser na kom je okačio njihovu venčanu sliku), u kritičnom je stanju.
Palavi i Đaja odvode Ragava u bolnicu. Tamo stižu i Milind i Kirti, koja krivi Palavi za nesreću.
Doktor ih obavesti da prebacuju Ragava na intenzivnu negu jer je izgubio mnogo krvi i traži od Palavi da organizuje četiri boce krvi. Palavi uspe da nabavi krv u obližnjem gradiću, i vraća se kući u kolima hitne pomoći sa misterioznim vozačem.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno