Mehndi Hai Rachne Waali – 138. epizoda - Sani se pojavi kod Raovih!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 138. epizoda – Sani se pojavi kod Raovih!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 138. epizoda – Sani se pojavi kod Raovih!

Ragav i Palavi su presrećni nakon što su priznali jedno drugom da se vole, i Ragav tim povodom predlaže proslavu.
Sani predlaže Kirti da insistiraju na veridbi inače će se Palavi opet umešati.
Palavi pomaže Ragavu oko oblačenja i njih dvoje odaberu neki gest kojim će govoriti jedno drugom “volim te” u javnosti, bez da i ostali prokljuve o čemu se radi.
Viđej pokazuje Mandaru slike iz detinjstva, ali je njemu u mislima Palavi. Uznemireni Mandar govori Višnuu da se seća samo Palavi iz svoje prošlosti, ali onaj čovek (Ragav) ju je odveo. Višnu ga savetuje da se usredsredi na svoju porodicu dok ne stigne izveštaj DNK testa.
U vili RR, Ragav i Palavi, kao i ostali ukućani su se posebno skockali, vlada pozitivna atmosfera. Celokupnu radost kvari Sani kada im se takođe pridruži i pleše zajedno sa Kirti.
Sani saopšti ukućanima da je došao da zatraži Kirtinu ruku. Ragav pobesni, pa mu Kirti pripreti da će biti posledica ako se ne složi. Palavi smiruje situaciju i predlaže da sednu da večeraju.
Nakon što sednu da večeraju, Ragav odlazi u sobu po poklon za Palavi. Viđej nazove Palavi koja odmah odlazi iz vile. Ragav po povratku iz sobe upita prisutne gde je ona. Šokiran je kada mu Sani kaže da je Palavin prioritet njen bivši muž Mandar, tako da je otišla kod njega.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno