Mehndi Hai Rachne Waali – 139. epizoda - Mandar je odlučan da vrati Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 139. epizoda – Mandar je odlučan da vrati Palavi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 139. epizoda – Mandar je odlučan da vrati Palavi!

Palavi stiže kod Dešmukovih i Amruta joj odmah saopšti da se Mandar zaključao u sobu i da ne otvara vrata. Palavi pokušava da ubedi Mandara da otvori kako bi popričali.
Sa druge strane, Đaja pokušava da umiri napetog Ragava, a Sani samo doliva ulje na vatru. Ragav na kraju pobesni i upozori ga da ne želi da čuje ni reč protiv njegove supruge (Palavi). Kirti, kao i uvek, stane na Sanijevu stranu.
Doktorka Ramja poseti Dešmukove i prekori Palavi što je ostavila Mandara samog u novom okruženju, a svesna je da se seća samo nje. Palavi se nekako složi da pomogne i bude uz Mandara iako joj nije pravo. Doktorka i Suločana traže od Palavi da nahrani Mandara svojim rukama. Palavi jedva nekako krene da ga nahrani. U tom trenutku se pojavi Ragav i njoj tanjir sa hranom ispadne iz ruku. On pita da li je DNK test završen. Mandar govori Palavi da ode sa Ragavom i ne pojavljuje se dok ne stignu rezultati, vratiće je kada izveštaj bude potvrdio istinu. Napetost između njega i Ragava raste.
Kada se vrate kući, Ragav i Palavi pričaju o svemu što se dešava i ona je iznenađena što je on toliko stabilan, dele lepe momente. Mandar odradi DNK test i obavešten je da će rezultati stići za tri dana. On broji dane rešen da vrati Palavi kada dobije potvrdu o svom identitetu.
Prolazi tri dana…

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno