Mehndi Hai Rachne Waali – 140. epizoda - Palavi odbija da ode sa Mandarom!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 140. epizoda – Palavi odbija da ode sa Mandarom!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 140. epizoda – Palavi odbija da ode sa Mandarom!
Prošla su 3 dana. Mandar se pojavi kod Raovih i daje izveštaj Ragavu u kom je potvrđeno njegov identitet. Mandar zahteva da Palavi kao njegova supruga pođe sa njim, dok se Ragav protivi tvrdeći da je njegov brak sa Palavi potpuno validan jer su njega (Mandara) smatrali mrtvim. Palavi govori Mandaru da se odnosi ne stvaraju na papiru, Ragav je sada njen muž. Mandar veli da se ne seća zašto je tako otišao na dan svog venčanja, ali zna da mu je njegov odnos sa Palavi puno značio čim se seća samo njenog imena. Na kraju kaže da je Ragav u pravu i da su mu učinili uslugu tako što su ga spojili sa porodicom, izvinjava se što im je izazvao neugodnosti i odlazi odatle. Ragav i dalje ima osećaj da nešto ne štima sa Mandarom iako je izveštaj potvrdio istinu.
Mandar se vrati kod Dešmukovih i saopšti ukućanima za izveštaj, ali i da se Palavi nije vratila sa njim. Suločana pozove Palavi da pomogne oko puđe koju Viđej održava za sina.
Kirti i Sani pričaju.
Ragav lično odvede Palavi kod Dešmukovih, da zajedno prisustvuju puđi. Suločana je krajnje razočarana jer nije očekivala da će i Ragav doći.
Palavi i Mandar se sretnu u kuhinji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site