Mehndi Hai Rachne Waali – 141. epizoda - Mandar zapreti Ragavu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 141. epizoda – Mandar zapreti Ragavu!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 141. epizoda – Mandar zapreti Ragavu!

Prevod: Maja 🙂
Mandar priča Palavi kako uspomene izblede, međutim neke veze večno ostaju. Palavi se oseti neprijatno, a Mandar počne da se izvinjava govoreći da nije hteo da joj bude nelagodno. On se ponudi da joj pomogne. Ona mu predlaže da iseče banane. Suločana se obraduje kad ih vidi zajedno, ostavlja ih da razgovaraju dalje. Kasnije, Suločana predlaže Palavi da sedne za molitvu pored Mandara kao da je njegova supruga. Ipak, Palavi sedne pored Ragava i objasni da je Mandar njen bivši a Ragav sadašnji suprug.
Posle, Ragav se suočava s Mandarom rekavši da zna njegove namere. Upozorava ga da mu neće dozvoliti da ostvari svoj cilj. Mandar ga pita na šta misli. Ragav mu jasno govori da ne glumi nevinašce i podseća da je Palavi sada s njim u braku. Mandar okusi alvu (tačno, indijsko jelo zvano “sheera”) i zapreti mu da će se Palavi okrenuti protiv njega za nedelju dana i biti na njegovoj (Mandarovoj) strani. Palavi im prilazi i oni se pretvaraju da je sve u najboljem redu. Milind i Šarda dolaze tu zatečeni. Mandar uzima blagoslove od Šarde i govori da se ne seća ničega, ali Palavi mu je pokazala njihove slike. Milind zagrli Mandara i govori da od sada veruje u čudesa, nada se da će mu se vratiti pamćenje uskoro. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno