Mehndi Hai Rachne Waali - 143. epizoda - Novi sukob Ragava i Mandara!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 143. epizoda – Novi sukob Ragava i Mandara!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 143. epizoda – Novi sukob Ragava i Mandara!

Prevod: Maja 🙂
Napolju, Mandar i Palavi su naručili čaj i čekaju kod tezge. Čaj se prospe na Palavi, njena marama završi mokra. Prodavac je povede da opere. U njenom odsustvu, telefon joj zvoni. Mandar se javlja, Ragav pita Palavi gde je. Mandar odgovara: “Sa mnom je”. Ragav se razbesni i ispituje ga gde je. Mandar ga posavetuje da se smiri i kaže mu gde se nalaze. Upravo ispijaju čaj, međutim ubrzo će otići. Mandar mu preporučuje da brzo dođe da se ne bi mimoišli. Nakon toga, on isključi Palavin telefon.
Palavi se vraća i veli da je čaj dobrog ukusa. Mandar potvrdi i pita je kako su se oni upoznali. Palavi mu ispriča: “Sajt za upoznavanje. Mom bratu se dopao tvoj profil i došao je do tvojih roditelja. Razgovarali smo i dopisivali se nekoliko dana, svideli smo se jedno drugom i brak je bio ugovoren. Ali na dan venčanja otišao si nekuda i nisi se više vratio, zato što si doživeo nezgodu”.
U kući Dešmukovih, Šarda izgrdi Suločanu zbog njenih izjava i podseća da joj je Bog podario mozak zajedno s ustima – tako da ga treba koristiti. Suločana pita šta je pogrešno kazala da je Mandar Palavin muž, da li je nešto tu neispravno. Šarda je ispravlja: “On nije njen muž. Ragav je njen muž, s tim se i zakon slaže. Jesi li toliko blesava da ne razumeš?”
Suločana je pita kakva je ona majka. Zatim navodi da je Mandar doživeo nezgodu koja ga je rastavila od Palavi, to nije bila njegova želja. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno