Mehndi Hai Rachne Waali – 144. epizoda - Ragav organizuje profesionalno slikanje za njega i Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 144. epizoda – Ragav organizuje profesionalno slikanje za njega i Palavi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 144. epizoda – Ragav organizuje profesionalno slikanje za njega i Palavi!

Ragav pita Palavi šta ona zapravo misli o Mandarevoj situaciji. Palavi odgovori da samo želi da se Mandaru povrati pamćenje. Njegova situacija utiče na sve njih, najbolje bi bilo da se seti svoje prošlosti i omogući svima da normalno nastave da žive svoj život. Ragav je pita šta će učiniti ako se Mandar seti njegove ljubavi prema njoj? Palavi ga uverava da će u tom slučaju podsetiti njega (Ragava) na njegovu ljubav koja je promenila nju i zagrle se. Ragavu u tom momentu stiže poruka od Mandara koji je napisao da Palavi danas nosi njegove narukvice a da će sutra nositi odeću koju joj bude dao.
Mandar govori Šardi da se setio da ga je te noći kada je doživeo nesreću pozvao zlatar, draguljar da pokupi Palavine narukvice. Suločana predlaže da provodi što više vremena sa Palavi. Šarda je odmah opomene, ali se Viđej slaže sa tom idejom ako će pomoći Mandaru da se oporavi. Šarda istakne da je sa Palavi proveo samo nekoliko meseci dok je sa njima živeo ceo život, zašto mu oni ne bi pomogli da se priseti? Kaže Viđeju da izvrši svoju odgovornost kao otac. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno