Mehndi Hai Rachne Waali – 145. epizoda - Palavi i Mandar odlaze u restoran, Ragav ih prati!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 145. epizoda – Palavi i Mandar odlaze u restoran, Ragav ih prati!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 145. epizoda – Palavi i Mandar odlaze u restoran, Ragav ih prati!

Kirti govori Mandaru da je svesna da je on ljut što je izgubio i pamćenje i Palavi. Može razumeti njegovu bol i zato će mu pomoći. Mandar pita zašto bi Ragavova sestra želela da mu pomogne? Kirti odgovori da je Palavi bila njena najbolja prijateljica pa zna da ga je zaista volela. Mandar pita zašto želi da razori dom svog brata. Kirti kaže da je to zato što razume pravu ljubav.
Ragav i Palavi imaju prelepo slikanje sa Đajom i Palavi se zahvali Ragavu na tome. Njihov romantičan trenutak prekida Mandar koji se kobajagi zahvaljuje Ragavu što je poslao sliku i predlaže Palavi zajedno pogledaju album sa njihovog venčanja kako bi pokušao da se priseti nečega. Ragav, iako je zabrinut, dozvoli Palavi da ode i stavi GPS tragač u njenu torbu.
Mandar podseti Šardu i Palavi na ritual sa venčanja. Šarda nasamo pita Palavi zašto je došla. Palavi odgovori da je došla da pomogne Mandaru. Šarda kaže da će Mandar, ako se bude neprestano vraćala, previše zavisiti od nje. Njena odgovornost je završena kada je vratila Mandara kući. Palavi veli da razume da je ona zabrinuta za nju i Ragava, ali njih dvoje se mnogo vole i veruju jedno drugom. Oboje znaju da ona (Palavi) to radi samo iz ljudskog saosećanja. Mandar kaže Palavi da se vrati kući jer Šarda ne želi da provode vreme zajedno. Palavi kaže da je došla samo kao njegov prijatelj. Mandar izjavi da se u toj kući oseća ugušeno, pa Palavi predlaže da izađu negde. Ragav joj kaže da ode pošto je svakako nikada nije zaustavio. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *