Mehndi Hai Rachne Waali – 146. epizoda - Palavi sazna istinu i suoči se sa Ragavom!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 146. epizoda – Palavi sazna istinu i suoči se sa Ragavom!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 146. epizoda – Palavi sazna istinu i suoči se sa Ragavom!

Palavi priča sa osobljem kada se Ragav požali da je njen fokus na celoj kući, ali ne i na njemu. Traži od nje da mu kaže “volim te”. Đaja je radosna videvši ih tako srećne. Kirti čuje kada Farhad upita Ragava da li uređaj za praćenje radi dobro i to odmah prenese Mandaru.
Sledeća scena, Palavi i ostali doručkuju, Mandar je došao jer kobajagi ne može da pronađe svoje slušalice te predlaže Palavi da potraži u svojoj torbi. Palavi okrene torbu naopako i iznutra ispadne sve, uključujući tragač koji je Ragav ubacio. Stiže i Ragav. Kirti uporno pokušava da ukaže da je ovo Ragavovo maslo, Palavi ga celo vreme brani. Ragav konačno prizna da je to uradio samo zato što je Mandar iskoristio Palavinu dobrotu i zapretio da će je odvesti za sedam dana. Mandar ovo poriče. Ragav ga pobesnelo napadne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *