Mehndi Hai Rachne Waali – 146. epizoda - Palavi sazna istinu i suoči se sa Ragavom!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 146. epizoda – Palavi sazna istinu i suoči se sa Ragavom!

By  | 


Palavi govori Mandaru da ode. On izjavi da više neće kročiti u tu kuću i odlazi. Palavi vidno razočarana odlazi u svoju sobu. Ragav pokušava da joj pojasni da je sve uradio zbog Mandara koji nema dobre namere, dok je njoj krivo što on nema poverenja u nju. Za to vreme, Sani i Kirti se slade što je došlo do nesuglasica između Palavi i Ragava. Mandar stiže kod Dešmukovih, odeća mu je pocepana. Šarda i Viđej se odmah zabrinu. Mandar se onesvesti i padne. Dr. Ramja proveri njegove vitalne funkcije i ponovo insistira da dovedu Palavi i time pomognu Mandaru. Viđej ode nekuda.
Đaja pita uznemirenog Ragava kako je Palavi. Ragav pita da li je pogrešio? Đaja veli da je postupio kako treba, samo na pogrešan način. Zbog njegovih postupaka, samo je ispao muž koji sumnja u svoju ženu. Povredio je Palavi i na njemu je da učini da se ona oseća bolje. Kraj epizode

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site