Mehndi Hai Rachne Waali – 147. epizoda - Palavi se preseli kod Dešmukovih!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 147. epizoda – Palavi se preseli kod Dešmukovih!

By  | 


Ragav je uznemiren kod kuće. Mandar ga pozove i pita da li je nemiran jer mu nema žene? Ragav zapreti da će ga ubiti na šta Mandar odgovori da je dobio opkladu i Palavi mu se sada neće vratiti čak i da umre. Vreme je da njegova ljubavna priča započne.
Ragav želi da vrati Palavi. Đaja ga zaustavlja i pita zašto je tako nesiguran? Trebao bi da veruje Palavi, ona je već uznemirena zbog njegovih grešaka, tako da sada mora biti strpljiv. Njegov bes je njegov najveći neprijatelj i mora da ga kontroliše. Ragav je siguran da Mandar nije dobar čovek. Đaja ga uverava da će sve uskoro izaći na videlo i da moda verovati svojoj ljubavi.
Šarda pita Palavi dokle planira da ostane. Palavi odvrati da će se vratiti kući kada Mandaru bude bolje. Šarda smatra da nema potrebe da ostane tu i da može doći kad zatreba. Ubaci se Viđej koji traži od Palavi da mu se zakune da će ostati dok se Mandar ne oporavi. Iako je Milind i Šarda zaustavljaju, Palavi obeća da će ostati.
Ragav razmišlja o Đajinim rečima. I on i Palavi su uznemireni, nedostaju jedno drugom. Ragav je zove i pita kako je. Izvinjava joj se, gubitnik je koji je pogrešio. Mnogo je voli i zbog toga je postao nesiguran. Palavi ga uverava da nema razloga da se plaši, ona samo pomaže Mandaru i uskoro će se vratiti. Slože se da je ovo teška situacija za njih. Ragav je moli da se što pre vrati kući. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site