Mehndi Hai Rachne Waali – 149. epizoda - Mandar planira da ubije Ragava?!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 149. epizoda – Mandar planira da ubije Ragava?!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 149. epizoda – Mandar planira da ubije Ragava?!

Palavi sprema Ragavov omiljeni kir i priča sa Amrutom. U kuhinju im se pridruži i Mandar koji pita šta radi. Palavi mu otkrije da pravi kir za Ragava, pa on kaže da mu je drago zbog nje. On se pravi bolestan, tako da ga Palavi vodi u sobu i govori mu da se odmori. Mandar veli da će odmarati ceo dan i izaći tek za vreme puđe. Nakon Palavinog izlaska, on zaključa sobu i zove nekoga da se nađu. Namesti krevet da izgleda kao da spava i izađe na zadnja vrata.
Farhad dolazi u kuću Dešmukovih i greškom pokvari Amrutin rangoli. Amruta viče na njega, ali i na Milinda kada im se pridruži. Milindu nije jasno šta će Farhad tu.
Šarda daje Palavi sari koji će da obuče tokom puđe. Dolazi i Suločana koja pecka Palavi da sada ima dva muža. Palavi joj jasno stavi do znanja da ima samo jednog muža, to je Ragav, kao i da posti isključivo za njega. Ona pojasni Šardi da je Suločanine gluposti ne pogađaju više.
Ragav se sprema za puđu. Đaja se žali kako ne može da dobije Kirti na telefon a potom ga uslika.
Mandar se nađe sa Kirti i Sanijem. Upozori Sanija da ne greši više, želi ono što je tražio od njega. Sani mu daje neki paket. Mandar im kaže da dođu uveče kod njega kući. Sani ga upozorava da nikome ne govori ništa o tom paketu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *