Mehndi Hai Rachne Waali - 15. epizoda - Palavi saznaje da je Ragav kupio njenu radnju od Jagdiša!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 15. epizoda – Palavi saznaje da je Ragav kupio njenu radnju od Jagdiša!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 15. epizoda – Palavi saznaje da je Ragav kupio njenu radnju od Jagdiša!

Palavi stiže i zatekne buldožer kako se kreće prema njenoj radnji. Neko je informiše da se njena radnja nalazi na ilegalnom mestu i da zato mora biti srušena po svaku cenu. Jagdiš stiže na lice mesta. Palavi mu se odmah obrati za pomoć. Jagdiš joj otkrije da je prodao radnju Ragavu. Palavi je u neverici, pita zašto je to uradio?? Jagdiš mrtav hladan odgovori da, naravno da će prodati radnju, ako od toga ima neke koristi. Palavi zamoli državne zvaničnike da joj odobre neko vreme da im pokaže papire radnje. Ovi zvaničnici što su došli da izvrše rušenje joj govore da mogu sačekati neko vreme, možda par sati, ali ne mogu joj dati nekoliko dana. Palavi ih uverava da će doneti potrebna dokumenta o radnji da obustavi ruševinu. Viđej zatekne Šardu kako ponovo pokušava da ugovori brak Palavi. Nakon što završi razgovor, veli da nema potrebe da se Palavi udaje za nekoga pošto je njoj dobro i samoj. Šarda misli da je Palavi potreban neko da sa njim podeli svoju samoću. Prosto oseća da je njena kćerka iznutra usamljena.
Palavi stiže kod Ragava kući i zaglavi sa njim. Zatraži od njega da popriča sa njom, ali se Ragav premesti, unutar kuće. Ragavov zaposlenik zaustavi Palavi i zamoli je da sačeka dok je Ragav ne pozove unutra. Ragav putem nadzornih kamera motri na nju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site