Mehndi Hai Rachne Waali – 151. epizoda - Ragav je proglašen preduzetnikom godine, Palavi zaboravi na dodelu nagrade!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 151. epizoda – Ragav je proglašen preduzetnikom godine, Palavi zaboravi na dodelu nagrade!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 151. epizoda – Ragav je proglašen preduzetnikom godine, Palavi zaboravi na dodelu nagrade!

Prevod: Maja
Ragav je obavešten da je proglašen najboljim zlatarskim preduzetnik 2021. godine. Pozvan je na dodelu nagrade u 18 časova, pozvana je njegova čitava porodica. Sagovornik ga ispituje ko je njegovo nadahnuće, ko stoji iza ovog uspeha. Ragav se zahvaljuje s poštovanjem, međutim ne može prisustvovati. Đaja ga zaustavljava i govori ljudima da je on zauzet, ali će zasigurno doći zajedno sa svojom muzom – svojom suprugom.
Posle, Ragav pita Đaju zašto je rekla to kad je već uznemiren i čemu spominjanje Palavi. Đaja odvraća da poznaje Palavi i da ga ona nikada ne bi povredila, oseća da će Palavi stići na dodelu i uručiti mu nagradu. Ragav ode.
Đaja posećuje Palavi i govori joj da zaboravi prošlu noć, došla je da je pozove da uruči Ragavu priznanje za najboljeg preduzetnika. Palavi se ponosi njime, samo krivo joj je što on ne želi razgovarati sa njom i što ju je ostavio samu u toj kući. Đaja je uverava da njih dvoje imaju čvrst odnos i da te sitne svađe ne znače ništa. Zatraži od nje da obeća da će doći na dodelu nagrade. Palavi obećava i dodaje da će stići pre vremena. Šarda osigurava da će je lično primorati da ode.
Kirti govori Saniju da je bilo zadovoljavajuće videti Ragavov izraz lica sinoć, osećaju da im je naum urodio plodom. Međutim, njena majka hoće da pošalje Palavi na dodelu da bi ih pomirila. Sani odluči da obavesti Mandara o tome. Palavi i Šarda biraju sari (indijsku haljinu) za događaj, Mandar se ponudi da izglača sari. Palavi ga pita može li. Mandar odgovara da će to biti njegov doprinos. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site