Mehndi Hai Rachne Waali – 152. epizoda - Ragav je ljut na Palavi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 152. epizoda – Ragav je ljut na Palavi!

By  | 


Palavi se okrene i ne zatekne nikoga, upita gde je on. Ragav veli da je iza čuvara. Palavi pomisli da mu je to halucinacija. Ragav joj vikne da je dosta. On odjuri odatle. Đaja kaže Palavi da ju je danas razočarala.
Mandar vidi Ragava kako odlazi i pomisli da mora stići kući na vreme. Sani dolazi u svojim kolima i ponudi se da ga odbaci.
Šarda je napeta, Suločana reši da skuva neko jelo Mandaru. Palavi ušeta unutra sa Milindom i Amrutom i ode da proveri gde je Mandar. Ugleda ga u sobi kako navodno spava. Mandar se lukavo osmehuje.
Milind ispriča sve Šardi. Palavi kaže da je Mandar unutra i spava. Milind kaže da je Ragav besan. Palavi bi htela da porazgovara s Ragavom, odlazi. Milind pođe za njom.
Ragav se vraća svojoj kući ljut i pita zašto se Palavi ponaša tako. Nije ni hteo da ide na tu dodelu, on pita majku zašto ga je primorala. Sada se oseća loše. Đaja odgovara da ne razume. Kirti izjavljuje da nije novina što Palavi sve uništi, da je to tek početak i da će ona uskoro pokrasti Ragava i pobeći sa novcem. Ragav je prostreli besnim pogledom i ode. Palavi stiže tu. Kirti joj odmah govori da ne hoda dalje, zato što je Ragav gnevan i ne namerava da se viđa s njom. Đaja kaže da je to tačno. Isto odvraća Palavi da ode sada. Kirti se nasmeje i zatvori vrata.
Palavi je uplakana, Milind je teši da će se Ragav smiriti i podseća da već poznaju njegovu ljutnju. Palavi kaže da je to isto njena kuća, pita se sa kojim pravom je Kirti izbacuje. Milind joj predlaže da pođu kući.
Ragav se opija i besni pri pomisli na Palavi i Mandara. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site