Mehndi Hai Rachne Waali – 152. epizoda - Ragav je ljut na Palavi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 152. epizoda – Ragav je ljut na Palavi!

By  | 


Ne prestaje da se opija. Palavi je zabrinuta za njega i uporno ga zove, međutim on je nedostupan. Šarda joj donosi hranu i smiruje je. Ragav pijan dolazi ispred kuće Dešmukovih i govori da će umreti bez nje, ona ga jeste razočarala ali on ispunjava svoju dužnost zato što je voli. On govori da je ona njegovo ostvarenje snova, ne može da je izgubi – to mu je bolno. Palavi trči niz stepenice i vidi Viđeja kako zaključava vrata. Mandar posmatra sve odozgo.
Palavi pita Viđeja zašto je zaključao vrata. Šarda isto pita. Viđej podseća Palavi da je obećala da neće otići sve dok se Mandar ne oporavi. Palavi zahteva od njega ključeve i izjavljuje da je njen muž ispred. Viđej odbija. Ragav doziva Palavi i govori da ne zna ni sam šta će uraditi ako ona ne izađe, odbrojava do 5. Viđej ne želi da je dopusti da izađe iz kuće. Ragav broji do 5 i razbije flašu. Palavi moli Viđeja da je pusti. Šarda se svađa s njim. Ragav naziva Palavi lažljivicom, razočarao se u nju. Tužan je što nije izašla da porazgovaraju, deluje kao da ne mari za njega. Farhad dođe tu i odvodi ga kući. Palavi stigne do prozora i doziva Ragava, međutim prekasno je. Njega više nema ispred. Slomljena je i u suzama.
Najava: Palavi govori Mandaru da mu više ne može biti ni lekarka ni terapeutkinja, namera joj je da razgovara s dr Ramjom da mu dovede stručnu negovateljicu. Posle, Šarda pita Mandara kako je pronašao dodatni paket šećera kad je bio izgubio pamćenje. Milind prenese poziv Palavi, ona izusti “Vahini”.
Kraj 152. epizode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site