Mehndi Hai Rachne Waali – 155. epizoda - Mandar ponovo pokuša da ubije Šardu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 155. epizoda – Mandar ponovo pokuša da ubije Šardu!

By  | 


Mandar ponovo pokuša da ubije Šardu!

Prevod: Maja 
Palavi i Ragav nagrnu u bolnicu, Palavi ispituje Milinda šta se dogodilo. Milind ispriča da navodno nikog nije bilo kod kuće i da je Šarda pala s terase. Palavi odgovara da Šarda nikada ne ide na terasu, ima poteškoća sa stepeništem. Amruta odvraća da su i oni zbunjeni povodom toga. Ragav pita šta je lekar rekao. Milind kaže da se lekar još nije izjašnjavao.
Palavi sedne pored Viđeja i drži mu ruku. Viđej je grli i plače. Ragav pita gde je Mandar.
Mandar se probudi i zatekne Mansi, zanima se da li je Šarda preživela ili nije i da li je svima saopštila istinu. On je poziva, ali Mansi ga obaveštava da je Šarda primljena u bolnicu.
Lekar govori da je Šarda teško povređena i da mora biti hitno operisana, međutim to iziskuje dosta novca. Upita da li ona ima zdravstveno osiguranje. Milind negoduje. Ragav je smatra svojom majkom i poručuje im da ne brinu oko troškova, spreman je da plati. Viđej veli da će mu vratiti novac. Ragav ne obraća pažnju na njega i samo kaže Palavi da će porazgovarati s Farhadom i onda stiže.
Mandar dolazi tu.
Đaja pita Farhada u vezi Šarde. Farhad joj ispriča za operaciju i novčane rashode. Kirti će odmah “kažem ja, to su pohlepni ljudi”. Đaja predlaže Farhadu da ode.
Potom se obraća Kirti rekavši joj da je ovo Ragavov novac, a ne novac njegove porodice i zato ona nema prava da se meša.
U bolnici, Mandar grli Viđeja i tuguje. Milind pita zašto je Vahini išla na terasu. Zatim podseti da je Mandar jedini bio kod kuće u to vreme. Mandar pita da li im je ona nešto rekla. Milind kaže da nije, još se nije osvestila. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site