Mehndi Hai Rachne Waali – 156. epizoda - Palavi otkrije da je Mandar gurnuo Šardu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 156. epizoda – Palavi otkrije da je Mandar gurnuo Šardu!

By  | 


Palavi otkrije da je Mandar gurnuo Šardu!

Prevod: Maja
Mandar ušeta u Šardinu sobu, njen krvni pritisak se ponovo podiže, uznemirena je. Viđej prilazi i pita da li joj treba nešto. Mandar ga savetuje da je pusti, neka on izađe da jede. Viđej ode, a Mandar sada ostaje nasamo sa Šardom. On sedne pored nje i govori joj kako je živa, ali beskorisna. Ubrzo stiže medicinska sestra i govori Mandaru da izađe. Mandar ode. Ragav pozove Farhada i kaže mu da vodi računa o Palavi i ostalima.
Palavi kaže Milindu da povede sve kući, a ona će ostati sa Farhadom. Mandar je pita zašto je izašla iz sobe, Palavi odvraća da samo jedna osoba može boraviti unutra. Mandar veli da ga je njeno prisustvo oporavilo, nije uspeo da spasi Šardu i voleo bi da može vratiti vreme (tobože). Palavi mu kaže da prestane, ona je ostala tu zbog Šarde i više joj niko ne znači. Ne želi da razmišlja o njemu. Zatim mu ispriča da će tražiti od dr Ramje nekog terapeuta, ona sama više ne može da ga zbrinjava. Palavi ode, Mandar je zatečen.
Kirti donosi Đaji kafu i pita je dokle će se ljutiti. Đaja kaže – “dok se ti ne popraviš”. Kirti je moli da popije kafu i izvinjava se što je pogrešila, ali je njena porodica pod stresom otkako se Mandar vratio. Đaja odgovara da je njena porodica kao njihova porodica i izgrdi je što joj kafa ima oštar ukus nalik njenoj ličnosti. Ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site