Mehndi Hai Rachne Waali – 158. epizoda - Ragav je očajan zbog Palavinog ponašanja!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 158. epizoda – Ragav je očajan zbog Palavinog ponašanja!

By  | 


Ragav je očajan zbog Palavinog ponašanja!

Mandar se zabrine kada ne zatekne Palavi u sobi i odmah pomisli da je Sani bio u pravu, Palavi se poigrala sa njim. Međutim, zatiče u kuhinji nju kako kuva i Amrutu koja se vratila iz bolnice i otvorila joj vrata. Mandar iskaže sumnju prema Palavi koja je kobajagi razočarana zbog toga, pita ko okreće njenog Mandara protiv nje. Kada joj Mandar otkrije da nije trebao da posluša Sanija, Palavi ga vrlo vešto ubedi da on želi da ih zavadi pošto je mrzi. Šalje ga da odnese Ragavu papire za razvod, što je zapravo samo način da Ragav dođe u kuću Dešmukovih, nakon toga će sve srediti.
Ragav pobesni kada mu Mandar pokaže papire za razvod braka. Uveren je da je nekako primorao Palavi na to. Izvuče pištolj i uperi ga u njega. Mandar likuje da je pobedio i odlazi odatle, dok Đaja smiruje Ragava i savetuje ga da popriča sa Palavi umesto sa Mandarom. Palavi otkrije Šardi koja je kući da je saznala celu istinu o Mandaru, koliko je opasan, i da je započela plan kojim će pozariti Mandara, samo se nada da će Ragav ukapirati sve. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site