Mehndi Hai Rachne Waali – 158. epizoda - Ragav je očajan zbog Palavinog ponašanja!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 158. epizoda – Ragav je očajan zbog Palavinog ponašanja!

By  | 


Palavi čuje Ragavov glas i izađe. Ragav je stigao kod Dešmukovih i odmah se suoči sa Mandarom. Priđe mu i Palavi koja mu svašta kaže, da je umorna od njegovog besa i sebičnosti, da je Mandaru stalo do nje, da želi slobodu… Ragav ne može da veruje šta čuje od nje, uverava je da će on srediti sve ako je Mandar na bilo koji način primorava na sve ovo. Palavi ga samo tera da ode. Ragav poraženo odlazi. Palavi se nada da će Ragav prokljuviti šta je indirektno pokušala da mu kaže.
Sani izmanipuliše Kirti koja se buni da on sarađuje sa kriminalcem (Mandarom). Nakon njenog odlaska, on prokomentariše da je emotivna budala i da će je oženiti kako bi se domogao Ragavove imovine.
Ragav je očajan, pije.
Najava: Mandar govori Ragavu da se ponaša. Ragav odvrati da je bio strpljiv sa njim zbog Palavi, a pošto ona sada nije ovde, nema pojma u šta se uvalio. Palavi zamera Mandaru da ne može ići u salon samo zato što joj on ne veruje i misli da će se videti sa Ragavom. Ragav se maskira i sam za sebe poruči Mandaru da će sada videti šta će mu Ragvi prirediti.
Kraj epizode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site