Mehndi Hai Rachne Waali – 159. epizoda - Ragav i Palavi se udruže protiv Mandara!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 159. epizoda – Ragav i Palavi se udruže protiv Mandara!

By  | 


Ragav i Palavi se udruže protiv Mandara!

Ragav priča sa svojom savešću. Njegova savest (čuveni drugi Ragav) mu pomaže da prokljuvi zagonetnu poruku koju mu je indirektno poslala Palavi. Ragav protumači sve, Mandar je taj koji je pokušao da ubije Šardu. Govori sebi da će pomoći Palavi.
Ragav ujutru ispriča Đaji o jučerašnjim događajima. Đaja mu kaže da vrati Palavi ako sada zna istinu. Ragav veli da je ona u opasnosti. Đaja predlaže da onda zatraži pomoć od policije. On oseća da Palavi ima plan i želi da ga razume u potpunosti, ima ideju kako da razgovara sa njom. Ragav potom pozove jednu osobu iz medija i traži da potvrde sastanak za danas, odradiće uživo. Kirti pita Đaju zašto odlazi tako rano, a ona joj kaže da će on (Ragav) pobediti u svom ratu.
Milind dođe u kuhinju i ispituje Palavi o njenoj odluci da se razvede. Palavi vidi Mandara pomoću odraza ormarića i govori Milindu da sačeka doručak. Mandar najavljuje Dešmukovima da će oženiti Palavi nakon što se ona razvede od Ragava.
Tu se pojavi Farhad koji vraća Palavi papire i govori joj da je Ragav odbio da potpiše papire za razvod. Palavi misli da Ragav nije razumeo njenu poruku. Farhad doda da je Ragav veoma zauzet jer danas ima intervju na televiziji. Palavi se priseti da je ona bila ta koja ga je terala da odradi taj intervju i reši da pogleda o čemu se radi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site