Mehndi Hai Rachne Waali – 161. epizoda - Ragav i Palavi se vide!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 161. epizoda – Ragav i Palavi se vide!

By  | 


Ragav i Palavi se vide!

Mandar govori Palavi da joj veruje, ali ne veruje Ragavu i zato će Suločana poći sa njom. Farhad nazove Amrutu. Amruta se pravi da razgovara sa bankom za kredit. Ragav uklaviri da je Suločana možda sa njima.
Sani odbaci Kirti pred kuću. Đaja namerno prokomentariše da je mogla da pozove Ragava pošto je svakako u blizini “jubilarne bašte”. Sani pokuša da odbrani Kirti koja traži od njega da ni ne pokušava pošto je Đaja na strani Ragava i Palavi, garant bi se okrenula protiv njih. Kirti zagrli Sanija za oproštaj.
Palavi i Amruta iskušavaju Suločanu da se prepusti tretmanu lica. Kozmetičarka obeća Palavi da će joj pomoći i odvlačiti pažnju Suločani tokom 45 minuta.
Sani zove Mandara i pita ga kada će oženiti Palavi jer je i njegova ženidba zbog toga na čekanju. Zamoli ga da reaguje brzo dok ne bude prekasno. Mandar mu namerno otkrije da je Palavi otišla u salon da se obuče samo za njega i spomene ulicu za koju je Đaja maločas spominjala da je Ragav tamo. Mandar ga zamoli da ode i proveri spomenutu baštu. Sani ugleda Farhada u okolini i opet okrene Mandara, kaže da misli da se Palavi sastaje sa Ragavom. Neka odmah i on dođe. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site