Mehndi Hai Rachne Waali - 17. epizoda - Palavi je uhapšena?!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 17. epizoda – Palavi je uhapšena?!

By  | 

Sledeća scena, policija stiže kod Palavi kući. Palavi je optužena da je ukrala novac od vozača iz prethodne scene. Dotični čak napravi dramu tražeći od Palavi da mu vrati njegove pare. Palavi tvrdi da joj je on dao novac kako bi mu ga vratila. Šarda mu pruži novac, ali to je 20 000 manje od ukupnog/celog iznosa. Prisutni pokušaju da zaustavi policajce, ali oni odvode Palavi. Komšije se raspituju kod Suločane zašto je policija odvela Palavi. Suločana kojoj je strašno drago izjavi da će svakako uhapsiti Palavi ako krade novac od pojedinaca.
Farhada je nazvao lekar da ga obavesti će Ragavova majka danas biti otpuštena iz bolnice. Ragav želi lično da odvede Đaju i Kirti kući. Đaja i Kirti čekaju taksi. Ragavov vozač pristigne, ali Đaja odbija da sedne u Ragavov auto. Tu ubrzo stiže i Ragav koji se prerušio u vozača.
Viđej ode u policijsku stanicu gde pita inspektora za Palavi. Inspektor mu govori da danas nije hapsio nikoga. Ko su bili „policajci“ koji su uhapsili i odveli Palavi sa sobom onda?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site