Mehndi Hai Rachne Waali – 176. epizoda - Mandar je uhapšen!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 176. epizoda – Mandar je uhapšen!

By  | 


Mandar je uhapšen!

Šarda u svojoj sobi pokušava da ustane iz kreveta. Mandar traži od Ragava da se upuca ili će ubiti Palavi. Ragav se spprema da povuče okidač, Viđej ga zamoli da ne čini to i traži od Mandara da spusti nož. Šarda baca vazu sa cvećem na Mandara koji se sruši dole, Sani ga drži. Svi se skupe oko Šarde, Milind je hvali. Šarda svima govori da je na dan venčanja saznala da je Mandar ubio Devjani. Zato ga je pozvala da se nađu i on je pokušao da je baci pod auto ali je sam doživeo nesreću. Palavi je pita zašto nikad ništa nije rekla. Šarda veli da je izgubila sina, ali nije htela da izgubi i ćerku. Ragav uhvati Mandara za okovratnik i govori mu da je već predao dokaz policiji. Mandar se izvlači iz Sanijeve ruke i počne da se tuče sa Ragavom. Stiže policija koja ga hvata. On govori Palavi da nije gotovo dok on ne pobedi, neka ga čeka… Viđej pođe za policijom i moli ih da ostave Mandara. Umesto da podrže Mandara, oni staju na Palavinu stranu?! Mandar je sve ovo uradio za Palavi, a ona mu nije čak ni pružila priliku da se popravi. Proklinje i Palavi i Ragava. Šarda moli Palavi da ne ide za njim, nije se promenio tokom toliko godina, zašto bi se promenio sada? Ona stavi Palavinu ruku u Ragavovu i govori joj da se vrati tamo gde i pripada, svojoj kući. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site