Mehndi Hai Rachne Waali – 177. epizoda - Palavina ogrlica je ukradena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 177. epizoda – Palavina ogrlica je ukradena!

By  | 

Palavina ogrlica je ukradena!
Sledećeg jutra, Palavi se probudi i vidi Ragava privijenog uz nju. Ustaje iz kreveta i odlazi ispred ogledala. Primeti da joj nema ogrlice i panično počne da pretražuje po sobi stvarajući veliku buku koja probudi Ragava. Ona mu odmah saopšti da je neko ukrao njenu ogrlicu. Ragav je moli da ne paniči kao prošli put kada su joj pronašli telefon ispod jastuka, i ovaj put će pronaći ogrlicu. Palavi mu kaže da se budila usred noći da popije vodu. Silaze dole da provere. Đaja ih pita šta traže. Palavi joj odgovori da je izgubila ogrlicu koju joj je Ragav kupio. Novi član osoblja ih vidi kako traže ogrlicu i priseti se kako je on ukrao, traži dozvolu da ode kući. Palavi predlaže Ragavu da nestanak prijave policiji. Farhad kaže da Ragav može direktno da razgovara sa komesarom jer su poznanici.
Ragav, u svom kabinetu, priča sa Farhadom da moraju da pronađu nakit bez pomoći policije, Palavi ne sme da zna da je ogrlica napravljena od južnoafričkog dijamanta jer im nisu platili carinu. Farhad veli da će Palavi svakako jednog dana saznati istinu. Ragav veli da nije njena briga kako on vodi svoje poslove. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno