Mehndi Hai Rachne Waali – 180. epizoda - Sani otkrije čime se Ragav bavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 180. epizoda – Sani otkrije čime se Ragav bavi!

By  | 


Sani otkrije čime se Ragav bavi!

U kući Dešmukovih, Viđej nosi idol u svojim rukama. Nikil mu pomaže kada mu idol isklizne iz ruku i Dešmukovi su jako srećni što se on (Nikil) vratio. Nikil se izvinjava Šardi što nije bio uz nju u tako teškom periodu. Šarda veli da je majci njen sin uvek potreban. Pre nego što aarti započne, Nikil pita gde se Palavi nalazi. Viđej mu kaže da nakon onoga što je Palavi uradila sa Mandarom ona nije dobrodošla u tu kuću.
Nikil pozove Palavi preko video poziva, dok se Ragav sprema. Nikil joj kaže da, da je bio prisutan, podržao bi je i naučio Mandara pameti. Palavi mu kaže da ne brine za nju i podeli sa njim da je i njoj čudno što nije uvela idol Ganpatija u kuću Dešmukovih ove godine, s obzirom da je to svake godine porodična tradicija.
Ragav po izlasku iz sobe čuje buku i uputi se prema prostoriji u kojoj obično vežba. Tamo zatekne Sanija kako vežba i pobesni što se ovaj ponaša kao da je u svojoj kući. Sani ga upozorava da će Kirti snositi posledice ako se bude kačio sa njim.
Nešto kasnije, Sani odlazi u Ragavov kabinet i sakrije se iza stola. Farhad je doveo Abišeka iz zatvora pred Ragava. Ragav govori Abišeku da mu je njegovo mesto boravka ključno jer ne plaća carinu da bi smanjio troškove izrade nakita. Daje mu neke dijamante da ih preda nekome. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno