Mehndi Hai Rachne Waali – 181. epizoda - Sani otkrije Palavi da Ragav švercuje dijamante!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 181. epizoda – Sani otkrije Palavi da Ragav švercuje dijamante!

By  | 


Sani otkrije Palavi da Ragav švercuje dijamante!

Đaja zamoli sveštenika da započne aarti pošto je cela porodica na okupu. U tom trenutku im se pridruži i Kirti sa Sanijem koja izjavi da su sada tu u kompletu. Sveštenik ih zamoli da zavežu sveti konac. Ragav ne dopušta da se Sanije zaveže taj konac. Palavi traži od Kirti da uradi aarti, ali ona odbija da to uradi bez Sanija. Palavi ne dozvoljava Saniju da uradi aarti.
Sani prati Palavi koja odlazi u kuhinju i kaže joj da je pprokljuvio njenu jeftinu taktiku da ga odvoji od Raovih. Palavi je drago što je primetio da je sprečila čudovište od učestvovanja u porodičnom aartiju. Sani prokomentariše da ne bi trebalo da ga naziva čudovištem s obzirom da njen muž švercuje dijamante. Palavi mu ne veruje. Ništa što kaže ne može poremetiti poverenje koje ima u Ragava. Ali će mu uprkos tome pružiti priliku da dokaže da je u pravu, i ako uspe u tome, ona će učiniti sve što on od nje zatraži. Sani traži da na isti način na koji je ošamarila njega, ošamari i Ragava kada sazna istinu, u javnosti. Palavi namerava da njega (Sanija) dvaput jače ošamari sledeći put ako se ispostavi da je slagao. Dolazi Mansi koja je pozove za prasad.
Suločana se pred Đajom divi koliko su Raovi bogati i postavlja pitanja vezana za novac. Šarda je odvuče da ih ne sramoti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!