Mehndi Hai Rachne Waali – 182. epizoda - Ragav je i dalje ljut na Palavi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 182. epizoda – Ragav je i dalje ljut na Palavi!

By  | 


Sledećeg jutra, Palavi probudi Ragava obučena u telugu stilu, priča telugu sa njim. Ragav na trenutak zaboravi sve ali onda čuje Kirti kako traži Sanija i to ga vrati u stvarnost. On govori Palavi da, koliko god se ona trudila, nikada neće moći da zaboravi šta je uradila sa životom njegove sestre.
Ragav otvori svoj kabinet i unutra zatekne Sanija. To ga odmah izbaci iz takta i samo što ga ne udari. Kirti ga spreči. Sani se pravda Ragavu da ne zna kako je dospeo u njegov kabinet, ima problema sa mesečarenjem. Kirti ga odvede u njihovu sobu i ode da mu donese čaj. Sani izvadi svesku koju je sakrio ispod majice i prokomentariše da će sada Ragav dobiti šamar od Palavi.
Ragav vežba. Odjednom vikne i Palavi se stvori tu, pita ga šta se dogodilo. Ragav joj objasni da je malopre imao malu nezgodu tokom treninga i ona pita gde se nalazi kutija za prvu pomoć. Ragav veli da nema potrebe, Rađan će se pobrinuti za njega. Palavi ga pita da li mu je ona žena ili Rađan? Potom mu stavi kremu na rame i dele zajednički trenutak koji odiše romantikom. Ragav se potom javi Farhadu na telefonu i ponovi da je neka žena došla do njegove vile.
U sledećoj: Inspektorka upozori Ragava da otkako je stigla drži sve vlasnike zlatara u gradu da oku i da se niko neće izvući. Sani preda Palavi svesku sa podacima i traži od nje da odmah ošamari Ragava. Ragav i Farhad čuju njihov razgovor.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site