Mehndi Hai Rachne Waali – 183. epizoda - Ragav je pod istragom?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 183. epizoda – Ragav je pod istragom?

By  | 

Ragav je pod istragom?
Policajci komentarišu među sobom o inspektorki Laxmi koja je navodno jako stroga. Sa druge strane, Laxmi objašnjava drugom inspektoru da je proverila sve detalje o Ragavu i da je on već dugi niz godina prilično pametno izbegavao plaćanje carine. Godinama je švercovao dijamante. To ceo svet zna, samo što se niko nije drznuo da podigne bilo koju tužbu protiv njega, niti je neko nešto preduzeo. Inspektor komentariše da nikada nije prikupio dokaze protiv njega, kako da ga uhvate? Laxmi želi da upozna Ragava. Nakon što joj je saopšteno da gospodin nikada ne dolazi u policijsku stanicu, reši da ga sama poseti.
Nikil i Abišek su došli u posetu kod Palavi. Abišek želi da ode odmah nakon što ugleda Ragava i Farhada. Nikil otkrije Palavi da je Abišek jako zauzet ovih dana, baš je postao vredan, koliko da je kupio auto a uskoro će kupiti i kuću. Kirti zamoli Sanija da pođe sa njom kako bi pogledali neku kuću pošto ne želi da ostane više u toj kući. Sani joj obeća da je od današnjeg dana više niko neće vređati i ponižavati u kući.
Inspektorka Laxmi je stigla kod Ragava kući. Prisutni su iznenađeni videvši je. Palavi pita da li je sve u redu? Laxmi odvrati da policija ne dolazi samo kada nešto nije u redu, ponekad dolaze i da upozore da nešto možda nije u redu. Ragav joj odbrusi da dođe sledeći put nakon što zakaže sastanak, pošto on nikoga ne prima bez zakazanog termina. Nju zanima zbog čega nije prijavio nestanak skupocene ogrlice, nije informisao policiju, ništa. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno