Mehndi Hai Rachne Waali – 183. epizoda - Ragav je pod istragom?

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 183. epizoda – Ragav je pod istragom?

By  | 


Nikil pita Amrutu šta se dešava između nje i Farhada. Amruta veli da joj se on sviđa. Mansi pita da li Farhad zna za njenu tajnu u vezi abortusa i da li bi je voleo kada bi znao njenu mračnu prošlost? Laxmi govori Ragavu da je posebno prebačena iz Delhija u Hajderabad zato što je pametna. Ume da primeti male greške i može zaustaviti šverc dijamanata.
Kirti i Sani su se vratili kući. Palavi prokomentariše da se crna mačka vratila da im zagorča živote. Sani je doneo poklon za nju – svesku sa podacima koja sadrži dokaze o Ragavovim prljavim poslovima. Prema opkladi, sada mora ošamariti Ragava. Palavi veli da nije znala da je Ragav toliko voli i pokazuje mu sadržaj sveske. Sani se šokira kada unutra ugleda njene slike umesto pravih računa i podataka. Palavi krene da ga juri metlom, ali se zaustavi kada vidi Kirti. Upozorava Sanija da sledeći put neće uzeti u obzir njegovu ženu ako pokuša da stvori razdor između nje i Ragava.
U sledećoj: Ragav pita Palavi šta ako nekad ne budu mogli da podrže istinu. Palavi veli da je to život, sigurno će imati takvih situacija ali mu veruje, ona može da pogreši, ali ne i on. Laxmi upuca Abišeka i njegova krv dospe na Palavino lice.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site