Mehndi Hai Rachne Waali – 184. epizoda - Abišeka upucaju pred Palavinim očima!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 184. epizoda – Abišeka upucaju pred Palavinim očima!

By  | 


Abišeka upucaju pred Palavinim očima!

Farhad pita Ragava kako je uspeo da sakrije pravi dnevnik. Ragav kaže da je najveća greška koju je Sani napravio tog dana bila laž o mesečarenju, pratio ga je do njegove sobe i video kako skriva dnevnik ispod kreveta. Zato ja zamolio njega (Farhada) da donese drugi dnevnik, tačnije svesku gde je ubacio Palavine slike i zamenio dnevnike. Farhad mu otkrije da je dugo imao jedno pitanje na umu, zar ne misli da na ovaj način vara Palavi? Ragav odvrati da ne misli tako jer je veoma naporno radio da stigne tu gde jeste i veruje da život ne vodi moral nego novac.
Kirti u svojoj sobi viče na Sanija što joj nije rekao za raspravu sa Palavi i pita zašto joj nije otkrio šta mu je na umu sve vreme? Sani je upozori da se ne meša u ono što se zbiva između njega i Ragava jer je to sukob dva muškarca.
U policijskoj stanici, inspektorka upozori ostale policajce i službenike da budu pažljivi jer misli da će nakon njenog upozorenja Ragav postati oprezniji, a želi da ga strpa iza rešetaka za nauk svima. Kolega je obavesti da motre na jednog od Ragavovih ljudi.
Ragav traži od Farhada pošalje sve njihove ljude na neko vreme jer ne želi da bilo ko od njih bude uhapšen. Farhad veli da će onda sprečiti Abišeka da izvrši pošiljku. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno