Mehndi Hai Rachne Waali – 185. epizoda - Sani sklopi dogovor za Ragavovo hapšenje sa policijom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 185. epizoda – Sani sklopi dogovor za Ragavovo hapšenje sa policijom!

By  | 


Sani sklopi dogovor za Ragavovo hapšenje sa policijom!

Palavi kaže Ragavu da će se sastati sa Abišekovom porodicom. Ragav bi da pođe sa njom. Farhad ga zove, on govori Palavi da krene, a on će brzo za njom. Farhad obavesti Ragava da je poslao čoveka da preda novac Abišekovoj porodici. Ragav ga upozori prati situaciju i javlja mu. Farhad pomisli kako se Ragav usredsredio na Abišekovu porodicu, ali on će tražiti dijamante jer ako ih inspektorka pronađe, strpaće ih iza rešetaka.
U Abišekovoj kući, njegova majka ugleda Palavi i odmah počne da joj postavlja pitanja pošto je Abišek ubijen pred njom. Palavi ne zna zašto je Abišek ubijen, ali veruje da je bio fin momak i veoma blizak Nikilu. Abišekova majka počne glasno da plače ne znajući kako da se nosi sa situacijom jer joj polciija ništa ne govori, a jedina osoba koja bi joj sve mogla reći više nije na ovom svetu. Iznese torbu punu novca i ispriča Palavi da je neko doneo tu gotovinu i rekao da je Abišek želeo da njegova porodica primi to ako ga više ne bude. Spali torbu sa parama i izjavi da ljudi odgovorni za njegovu smrt takođe moraju snositi posledice.
Sani se opustio u svojoj sobi, jede voće i lista telefon. Doživi šok kada ugleda vesti da je policija ubila Abišeka i seti se da je njega video u Ragavovom kabinetu. Ulazi Kirti u sobu i traži od njega da se spremi za aarti pošto su se Ragav i Palavi vratili. Sani pita odakle su se vratili. Ona mu govori da je momak koji je upucan bio Nikilov prijatelj i da je njegova majka spalila torbu punu novca. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno