Mehndi Hai Rachne Waali – 185. epizoda - Sani sklopi dogovor za Ragavovo hapšenje sa policijom!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 185. epizoda – Sani sklopi dogovor za Ragavovo hapšenje sa policijom!

By  | 


Ragav traži od Farhada da indirektno pomogne Abišekovoj porodici jer direktno zna da neće uzeti novac.
U sobi, Ragav postavi neko pitanje Palavi na šta ona odgovori da on nikada ne bi učinio ništa pogrešno. On je pita da li mu toliko veruje? Ona potvrdi, više nego što veruje sebi. Ragav se oseća krivim što krije tajne od nje.
U policijskoj stanici, policajac obavesti inspektorku da su izvukli Abišekovu listu poziva i da je uglavnom pričao sa svojom devojkom i članovima porodice, ali da je među brojevima i još jedan broj. Ona traži novosti u vezi istrage sa dijamantima. Sani je došao u policijsku stanicu da popriča sa inspektorkom. Ona ga prepozna na šta Sani prokomentariše da nije znao da je poznat. Ona veli da mu je žena sestra jednog od najvećih biznismena. Sani joj kaže da je retko viđao ženskog inspektora pa želi da joj pomogne u jednom od njenih slučajeva. Video je Abišeka sa Ragavom i želi da joj pomogne da ga uhvati. Inspektorka traži od njega da joj dokaže da nije u zaveri sa Ragavom i da zaista želi da pomogne. Sani dobije zadatak da pronađe dijamante koje je Abišek imao kod sebe i oni će mu verovati.
U sledećoj: Sani govori Palavi da je Abišek radio za Ragava i švercovao dijamante. Ona pronalazi dijamante u svojoj radnji i šokira se. Sa tim dijamantima se uputi ppravo kod Ragava u kancelariju i pita ga da li bi to moglo biti njegovo?

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

 

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site